We are a Voice in Europe! (Biz Avrupa'nın Sesiyiz!) - Together We Learn Better.

Geçtiğimiz hafta "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında "We are a Voice in Europe!" yani "Biz Avrupa'nın Sesiyiz!" isim ve içerikli etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında okul rehber öğretmenimiz Tuba OKUYAR liderliğinde öğrencilerimiz Charlie'nin Çikolata Fabrikası isimli filmi izlediler. Sonrasında film üzerine değerler eğitimi kapsamında bir değerlendirme yaptılar. Sonrasında İngilizce öğretmenimiz Özlem ÇELİK rehberliğinde 6-F sınıfı öğrencilerimiz kapsayıcı eğitim ve değerler eğitimi üzerine akrostiş bir şiir yazdılar. Öğrencilerimizi başarılı katkılarından dolayı tebrik ederiz. Öğrencilerimizin çalışma ürünlerine ve etkinliklerimizin görsellerine aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

25.01.2023 185

Videoya ulaşmak için tıklayınız.