Hello Dear Cli-Mates Romanya ile Öğrenci Buluşmamız

ROMANYA İLE ÖĞRENCİ BULUŞMAMIZ

Geçtiğimiz ay içerisinde ortağı olduğumuz Erasmus+ KA229 "Hello, Dear Cli-Mates!" projemiz kapsamında, okulumuz 7-F ve 8-E sınıfı öğrencilerimizin katılımıyla Zoom üzerinden Romanya ortağımız olan Scoala Gimnaziala Nr. 19, Avram Iancu okulu ile online olarak hem eğlenceli hem de öğretici bir öğrenci buluşması gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz öncelikle kendilerini, okul ve ülkelerini tanıttılar. Daha sonra proje konumuz olan İklim Değişikliği ile ilgili farkındalık üzerine bir Kahoot Turnuvası yaptık. Daha öğrencilerimiz Edupad.ch uygulaması üzerinden işbirliği içerisinde iklim ve çevre temalı bir şiir yazdılar. Verimli bir şekilde geçen toplantı sonucu öğrencilerimiz proje ortaklarını daha iyi tanıyarak iklim değişikliğinin ortak bir problemimiz olduğunu ve bunun üstesinden beraber gelebileceğimiz düşüncesine inancımız bir kez daha artmış oldu.

08.03.2021 988

Toplantımızdan kareler: