Hello, Dear Cli-Mates! Romanya Hareketliliği

Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak, Romanya, İspanya ve İtalya'dan partner okullarımız ile birlikte yürüttüğümüz Hello, Dear Cli-Mates! isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında 27-29 Haziran tarihleri arasında Romanya'nın Timisoara şehrindeki öğretmen toplantısına katıldık. Toplantı süresi boyunca okulumuzu temsil eden öğretmenlerimizin de katkısıyla proje etkinliklerinin zenginleştirilmesi ve değerlendirilmesi adına çeşitli workshop ve aktiviteler düzenlenmiştir. Timisoara şehrinde gerçekleşen öğretmen toplantımıza ait görselleri videomuzda izleyebilir ve toplantıda öğretmenlerimizce Web 2.0. araçları ve eTwinning ile ilgili hazırlanan ve sunulan bilgilendirici sunumları inceleyebilirsiniz.

20.07.2022 277

Video için tıklayınız.

I.T. / Web 2.0 araçları (inetraktif oyunlar) için tıklayınız.

eTwinning sunumu ve Online rehber için tıklayınız.