Good Act Edidemic - Öğrencilerimizden İşbirlikçi Fabl Kitabı

Kuruculuğunu okulumuzun yapmış olduğu İyilik Salgını eTwinning projesinde öğrencilerimiz işbirlikçi fabl kitabı yazdılar.

10 ülkeden öğretmen ve öğrenciyi bir araya getiren projede, hayvanlara iyi davranmak için önce onlarla empati kurabilmenin gerekliliği vurgulanmıştır. Bu bağlamda her okul bir diğeri ile eşleştirilerek birlikte fabl yazma etkinliği başlatıldı. Tamamen özgün bir şekilde öğtenciler tarafından başlatılan her fabl yarıda bırakılarak partner okulun öğrencilerine gönderildi ve böylece her fabl sürpriz bir sonla tamamlandı. Öğrencilerimizin empati yoluyla yaşama hayvanların penceresinden bakabilmelerini ve böylece onlara daha fazla merhamet gösterebilmelerini amaçlayan etkinliğin sonunda ortaya resimli ve çok anlamlı bir fabl kitabı çıkmış oldu.

08.04.2021 699

Okumak için tıklayınız