ERASMUS+ PROJEMİZDE ÖĞRENCİ BULUŞMALARI

Romanya, İtalya, Bulgaristan, Kuzey Makedonya ve Yunanistan ile ortak olarak yürüttüğümüz "Together We Learn Better" isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında tüm ülke öğretmen ve öğrencileri ile Google Meet üzerinden bir öğrenci tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Tüm ülke öğrencilerimiz öncelikle kendilerini tanıttılar ve daha sonra okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem Çelik tarafından hazırlanan Kahoot uygulamasıyla eğlenceli bir challenge yaptılar. Her ülke toplantı öncesi ülkeleri ve okulları hakkında sunum hazırlayarak Twinspace üzerinden paylaştılar. Öğrenciler bu dokümanlar üzerinden quize hazırlanma imkanı buldular. Toplantı esnasında öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de partner ülkeler hakkında kültürel bilgilerini test ettiler ve yeni bilgiler edindiler. Öğrencilerimizi toplantıdaki başarılı performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.

05.05.2021 893