ERASMUS+ PROJEMİZDE İLK SANAL HAREKETLİLİK HEYECANIMIZ

Romanya koordinatörlüğünde Bulgaristan, Yunanistan, Kuzey Makedonya ve İtalya ile ortak olarak yürüttüğümüz Erasmus+ KA229 projemizin ilk hareketliliğini Covid-19 salgını nedeniyle sanal olarak gerçekleştiriyoruz.

Ortaklar arasında ilk hareketlilik olacak olan online öğrenci ve öğretmen buluşmalarımız Zoom programı üzerinden bir hafta boyunca sürecek olup proje planımız ve amaçlarımız doğrultusunda sanattan spora birçok farklı konuda hem eğitici hem de eğlenceli birçok etkinlik gerçekleştireceğiz.

Okul olarak bu sanal hareketliliğe ev sahipliği yapmaktan türü heyecan ve gurur duyuyoruz. Toplantıya dahil olan tüm okul öğrenci ve öğretmenlerimiz için çok verimli bir buluşma olacağına inanıyoruz.

Sanal hareketlilik haftamız ile ilgili haberler için sitemizi takipte kalınız!

12.12.2021 1732

12-12-2021