Okulumuz Tarihçesi

16.11.2015 5404

Okul binamızın, 2013 yılında inşasının tamamlanmasının ardından 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında okulumuz faaliyete geçirilmiştir.

Abdurrahmangazi Mahallesi'nde Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu ismiyle faaliyete geçirilen okulumuzun adı 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında içinde bulunulan olumsuz durumlar ve çevresel etkenler göz önünde bulundurularak okul idaremizin girişimleri neticesinde Sultanbeyli Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak değiştirilmiştir.

Faaliyete geçirilen 2015 – 2016 eğitim öğretim yılından bu yana okulumuzda öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek çalışmalar yapılmaktadır. İnşası sırasında mescit, konferans salonu gibi alanlar bulunmayan okulumuzda, çeşitli girişimler neticesinde ve paydaşlarımızla işbirliği içerisinde okulumuza bu tarz alanlar kazandırılmıştır.

Öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimleri için yorulmak bilmeyen eğitimci kadromuz ve çalışanlarımızla her zaman gelişimi takip etmekteyiz.