Sanal Hareketlilik Haftamızdan Kareler

04.02.2022 244

Romanya, İtalya, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan ile ortak olarak yürüttüğümüz "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemizin ilk sanal hareketliliğini başarı ile gerçekleştirdik. Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak ev sahipliği yaptığımız sanal hareketliliğimizde sanattan spora eğitici ve eğlenceli birçok online etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ortak ülkelerdeki akranları ve öğretmenler ile kültürel ve eğitici birçok etkinlik gerçekleştirerek yabancı dil ve iletişim becerilerini gerçekleştirdiler.

Proje hareketliliğimizin okul içinde de yaygınlaştırılmasını desteklemek amacıyla sanal hareketliliğimizin özet videosunu hazırlayarak farklı sınıflardaki öğrencilerimiz ile paylaştık.

Sanal hareketlilik özet videomuz ve sınıf içi yaygınlaştırma videolarımızı izlemeniz dileğiyle...

İyi seyirler!

Özet video için tıklayınız

Sınıf içi yaygınlaştırma için tıklayınız