Şampiyonlarımız Okulumuzda - Ümit DEMİRBİLEK

01.02.2022 229

Romanya, İtalya, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan ile ortak olarak yürüttüğümüz "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemizin sanal hareketlilik faaliyeti kapsamında hem hareketlilik öncesi hem de hareketliliğimiz sırasında para masa tenisinde Avrupa şampiyonumuz Ümit Demirbilek okul Türkçe öğretmenimiz Hatip Kılınç moderatörlüğünde Zoom canlı yayını ile öğrencilerimizle buluştu. Türkçe öğretmenimizin tüm sorularına samimiyetle cevap veren Ümit Demirbilek, öğrencilerimize hedeflerini belirleme ve hayallerinin peşinden gitme konusunda motive edici tavsiyelerde bulundu. Daha sonra 13-17 Aralık tarihleri arasında Ümit Demirbilek'i tekrar ortak ülkelerdeki okullarımızla gerçekleştirdiğimiz sanal hareketlilik faaliyetimizdeki "Engeller engel değildir." etkinliğimize davet ettik. Romanya başta olmak üzere diğer ortak ülke öğrencilerimizden gelen sorulara da yine tüm samimiyetiyle cevap veren Ümit Demirbilek'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Ümit Demirbilek ile ilgili etkinlik sunumumuzu izlemek için tıklayınız.

01-02-2022