Şampiyonlarımız Okulumuzda - Şeymanur EMEKSİZ

01.02.2022 403

Romanya, İtalya, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan ile ortak olarak yürüttüğümüz "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemizin sanal hareketlilik faaliyeti kapsamında hem hareketlilik öncesi hem de hareketliliğimiz sırasında para-tekvandoda dünya şampiyonumuz Şeyma Nur Emeksiz okulumuzda ağırlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Emeksiz, geçtiğimiz ayda okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle eğlenceli ve eğitici bir röportaj etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimizden gelen sorulara samimiyetle cevap veren Şeyma Nur Emeksiz, tüm cevaplarıyla öğrencilerimizi hayallerini gerçekleştirme konusunda cesaretlendirdi ve motive etti. Aynı zamanda iki öğrencimizle yaptığı kısa tekvando gösterisi ile öğrencilerimize heyecan ve eğlence dolu anlar yaşattı. Daha sonra 13-17 Aralık tarihleri arasında Şeyma Nur Emeksiz'i tekrar ortak ülkelerdeki okullarımızla gerçekleştirdiğimiz sanal hareketlilik faaliyetimizdeki "Engeller engel değildir." etkinliğimize davet ettik. Proje toplantımız boyunca diğer ülke öğrencileri ve öğretmenlerinin sorularına tüm samimiyetiyle cevap veren Şeyma Hanım, kısa sürede tüm katılımcıların da saygı ve sevgisini kazandı.

Sayın Şeyma Hanım'a bu iki güzel ziyareti ve sohbeti için öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Şeyma Nur Emeksiz ile ilgili etkinlik sunumumuzu izlemek için tıklayınız.

01-02-202201-02-2022