İyilik Salgını Projemizde Öğrencilerimiz Yazmış Oldukları Şarkıyı Bestelediler

Mayıs ayında final yapmaya hazırlanan "İyilik Salgını" (Good Act Epidemic) projemizde bu ay öğrencilerimiz şarkı yazıp bestelediler. Türkiye, Letonya, İspanya, İtalya, Portekiz, Tunus ve Hırvatistan'dan öğrencilerin yer aldığı bu çalışmada proje kurucusu ve koordinatörü olan İngilizce Öğretmenimiz F. Zehra Metin tüm ülkelerden karışık takımlar oluşturarak her bir gruba ayrı görevler verdi. Birinci takım şarkı sözlerini yazarken ikinci takım müzik oluşturdu ve üçüncü takım şarkıyı seslendirdi. İyiliğin önemine dikkat çeken şarkı projenin final ürünleri arasında yerini aldı. Okulumuz 7/F sınıfından öğrencilerimizin de katılım sağladığı çalışmayı izlemek için tıklayınız:

08.04.2021 460

Okulumuz 7/F sınıfından öğrencilerimizinde katılım sağladığı çalışmayı izlemek için tıklayınız