İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ERASMUS+ KA229 PROJELERİMİZİN TANITIM ZİYARETİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ERASMUS+ KA229 PROJELERİMİZİN TANITIM ZİYARETİ

 

Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak 2020-2022 dönemi içerisinde dahil olduğumuz Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus+ KA229 Okullar Arası Stratejik Ortaklıkları kapsamında ortaklığını yürüttükleri "Hello, Dear Cli-Mates!" ve "Together We Learn Better. Inclusive Schools for Quality Education in European Context." isimli projelerimizi tanıtmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Çağlar'ı makamında ziyaret ettik. Gerçekleşen görüşmede Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Adem Şahin, İngilizce Öğretmenleri Özlem Çelik ve Fatma Zehra Metin ile proje faaliyetlerinde aktif yer alan 7. sınıf öğrencilerimiz her iki projelerimizin içeriği, amacı, kapsamı, etkinlikleri ve yaygınlaştırma çalışmaları hakkında  bilgilendirmeler yaptılar.

7. Sınıf öğrencilerimizden Rumeysa Yıldız ve Hatice Sena Aydoğdu, "Hello, Dear Cli-Mates!" (Merhaba, Sevgili İklimdaşlar!) projemizde bu zamana kadar hem okul çapında hem de Romanya, İtalya ve İspanya'dan ortaklarımızla eTwinning platformu üzerinden gerçekleştirdikleri proje etkinliklerini anlattılar. Farklı eğitici ve uygulamalı etkinlikler ile iklim değişikliğine dair farkındalık uyandırma çalışmaları yaparak iklim ve çevre bilincini öğrencilerimize olabildiğince erken yaşta kazandırmayı hedeflediklerini belirttiler. Proje broşürümüzü ilçe milli eğitim müdürümüze takdim ettiler.

Yine 7.sınıflardan öğrencimiz Bilal Talha Karakaya, "Together We Learn Better. (Birlikte Daha İyi Öğreniyoruz!)" isimli projemizde okulumuzda yapılan proje çalışmaları ile kapsayıcı eğitim adına dezavantajlı öğrencilerimizle ilgili yaptığımız etkinliklerden bahsetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz projelere verilen emeklerden dolayı proje ekibini kutladı, ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip okul olarak başarılarımızın devamını diledi. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Çağlar'a desteği için teşekkür ederiz.

 

02.06.2021 709

02-06-202102-06-2021