İKLİMLE MÜCADELE WEBİNARIMIZ

İspanya, İtalya, Romanya'dan ortaklarımız ile Hello, Dear Cli-mates! isimli Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında 7-F sınıfından Melike Delikanlı, Hatice Sena Aydoğdu ve Rumeysa Yıldız öğrencilerimiz tarafından İngilizce Öğretmenlerimiz Fatma Zehra Metin ve Özlem Çelik koordinatörlüğünde iklim değişikliği ile ilgili Zoom üzerinden okul içi webinar düzenlendi. Webinara farklı kız sınıflarımızdan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar. Konuşmacı öğrencilerimiz öncelikle Mentimeter uygulamasıyla katılımcı öğrencilerin iklim değişikliği ile ilgili hazır bulunuşluluklarını ölçtüler. Daha sonra iklim değişikliğinin sebepleri, etkileri, sonuçları ve iklim değişikliği ile mücadelede neler yapılacağını tanıttılar. Daha sonra soru-cevap etkinliği yapılarak nihayetinde İngilizce Öğretmenimiz Fatma Zehra Metin'in koordinatörlüğünde Mentimeter uygulaması tekrar yapıldı ve katılımcı öğrencilerin iklim değişikliği ile ilgili farkındalıklarının arttığı gözlemlendi. Katılımcı öğrencilerimize katılım sertifikası verildi. Bu başarılı performanslarından ve katılımlarından ötürü tüm öğrencilerimize ve Fatma Zehra Metin öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Webinar görüntülerimizi izlemek için tıklayınız:

05.05.2021 928