Hello, Dear Cli-Mates! Projesi Kapsamında Ortaklarımızı Ağırladık

Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak, okulumuzun dahil olduğu "Hello, Dear Cli-Mates!" Erasmus+ KA229 Projesi kapsamında 10-14 Ekim tarihleri arasında Romanya, İspanya ve İtalya'dan kardeş okullarımızın öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla projemizin ilk öğrenci hareketliliğine ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşadık. Bir hafta boyunca kardeş okul öğrencilerimiz okul velilerimizin evlerinde misafir edildiler. Hafta boyunca İklim değişikliği, küresel ısınma ile mücadele, gri dönüşüm, enerji verimliliği ve kirlilik gibi farklı çevresel konular üzerine çeşitli etkinlikler ve eğitici ziyaretler gerçekleştirdik. Projemiz kapsamında ortak ülke ve okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile yaptığımız tüm etkinliklere hareketliliğimize dair özet videodan ulaşabilirsiniz. Hafta boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

17.11.2022 344

Videoya ulaşmak için tıklayınız.

17-11-202217-11-2022