HELLO, DEAR CLI-MATES! ERASMUS+ PROJEMİZDE #ERASMUSDAYS HEYECANIMIZ

HELLO, DEAR CLI-MATES! ERASMUS+ PROJEMİZDE #ERASMUSDAYS HEYECANIMIZ

Ekim ayında Tüm Avrupa'da kutlanan Erasmus günleri (14-15-16 Ekim, 2021) kapsamında okulumuz dahil olduğu Hello, Dear CLi-Mates! Erasmus+ Ka229 projesinde, üç gün süren çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

İlk gün öğrencilerimiz Erasmus+ nedir, faydaları nelerdir ve Erasmus+ projemizin içeriğini anlatan bir broşür hazırladılar ve bu broşürü farklı sınıflarla paylaştılar.

İkinci gün öğrencilerimiz Erasmus+ panosu hazırlayarak Erasmus+'ı tanıtan ve faydalarındna bahseden bir pano hazırladılar.

Son gün için ise öğrencilerimiz  hazırlamış oldukları proje içerikleri sunumu ile okul öğrenci ve öğretmenlerimize projemizin ilk yılında yapmış oldukları çalışmaları tanıttılar.

8-F sınıfından Sena Aydoğdu, Sümeyye Aktaş, Ayşe Aktaş, Hayrunnisa Gül, Melike Delikanlı ve Rumeysa Yıldız'ı çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

Çalışmalarımızı Canva programı sunumu üzerinden inceleyebilirsiniz:

https://www.canva.com/design/DAEs7C4ee1o/NeAbUuUC7xntWVlrnbZSww/watch?utm_content=DAEs7C4ee1o&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Erasmusdays broşürü için tıklayınız:

https://www.canva.com/design/DAEsa1m6OoA/J11VrKQQvtWYGivnSSbcyA/watch?utm_content=DAEsa1m6OoA&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

16.10.2021 256

16-10-202116-10-2021