FRANSA İLE ÖĞRENCİ BULUŞMAMIZ..

A World of Snapwords! eTwinning projemiz kapsamında Fransa'dan ortağımız Collegé Emile Chevailler okulu ile ilk öğrenci buluşmamızı Zoom programı üzerinden online olarak gerçekleştirdik. Toplantıya 7-H ve 7-I sınıfında proje sorumlusu öğrencilerimiz katıldılar. Öğrencilerimiz öncelikli olarak Fransızca, İngilizce ve Türkçe dillerinde selamlaşma ifadelerini kullanarak posterler hazırladılar ve kendilerini tanıttılar. Her iki okul da kendi hazırladıkları sunumlarla ülke ve okullarını tanıttılar. Daha sonra Fransız ortağımız tarafından hazırlanan Wordwall ile projedeki okul öğrencilerimizin çalışmalarıyla hazırladığımız Quizizz uygulamaları üzerinden iki ülke öğrencileri eğlenceli oyunlar oynadılar. Her iki okul öğrenci grubu için hem eğlenceli hem de eğitici bir toplantı oldu.

Toplantı görüntüleri için tıklayınız:

11.05.2021 2167