Erasmus ve eTwinning Ortaklarımız ile Bilmeceler Yarışmamız

Romanya, İspanya ve İtalya'dan ortaklarımızla beraber yürüttüğümüz Hello, Dear Cli-Mates! projemizde ortaklarımız ile Kahoot üzerinden çevre ve iklim konulu bilmece yarışması düzenledik. Okulumuzun yönettiği bu bilmece yarışmasında, her partner okuldan öğrencilerimiz 3 farklı bilmece hazırladı. Düzenlenen yarışmaya sadece öğrencilerimiz değil partner okul öğretmenlerimiz de katılım sağladı. Tüm katılımcılar için çok eğlenceli bir etkinlik oldu. Aktivite sonrası partner okullar tarafından yazılan bilmecelerle "Eco-Friendly Riddles!" yani Çevre-Dostu Bilmeceler kitabı oluşturduk. Kitabımızı aşağıda verilen linkten inceleyebilirsiniz.

04.04.2022 1556

Kitap linki

Etkinliğimizde yer alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, yarışmada dereceye giren Escola Bernardi Tolra ve Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz!   04-04-202204-04-2022