Erasmus+ Projemizde Öğrenci ve Velilerimiz İle Film Analizi Yaptık

07.02.2022 247

Romanya, İtalya, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan ile ortak olarak yürüttüğümüz "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında 5. Sınıf öğrencileri ve velileri ile kapsayıcı eğitim kapsamında "Her Çocuk Özeldir" filminin analizini gerçekleştirdik. Okul Rehberlik Öğretmenimiz Tuba OKUYAR ile İngilizce öğretmenimiz Özlem Çelik moderatörlüğünde öğrenci ve velilerimizle film hakkında görüşleri, bireysel farklılıklar ve bu farklılıklara yönelik neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yaptık. Sonrasında katımcılarımızla beraber film ile ilgili eğlenceli bir Kahoot yarışması düzenledik.

Kahoot yarışmasında ilk üçe girerek başarı elde eden ve sinema bileti almaya hak kazanan veli ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Bilet almaya hak kazanan öğrencilerimiz:

5-A: Ahmet Furkan

5-F: Berre Çolak

5-K: Şerife Hiranur Kaymaz

İçerik fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız

07-02-202207-02-2022