Bulgaristan Hareketliliğimizde Hello, Dear Cli-Mates! İsimli Projemizi Tanıttık

28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında "Together We Learn Better." isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında Bulgaristan'da 149th Ivan Hadjiski okulunda gerçekleştirdiğimiz hareketliliğimizde 8-F sınıfından Melike Delikanlı, Hatice Sena Aydoğdu, Hayrunnisa Gül ile 7-G sınıfından Ayşe Yüsra Bilgin isimli öğrencilerimiz, okulumuzun ortaklığını yürüttüğü diğer Erasmus+ KA229 projesi olan "Hello, Dear Cli-Mates!" isimli projemizi Romanya, İtalya, Bulgaristan, Kuzey Makedonya ve Yunanistan'dan gelen katılımcı öğrenci ve öğretmenlere tanıttılar. Ayrıca öğrencilerimiz, sunumları bitiminde katılımcı öğrenci ve öğretmenlere Hello, Dear Cli-Mates! isimli Erasmus+ projemizin broşürlerini de dağıttılar.

Projemizi başarıyla tanıtan ve yaygınlaştıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

17.04.2022 326

Proje tanıtım etkinliğimizi izlemek için tıklayınız17-04-202217-04-202217-04-2022