Bookworms in Different Cultures Projesinde Öğrencilerimiz Faydalı Kazanımlar Edindiler

Okulumuzun ekim ayı itibariyle katılım sağladığı  "Bookworms in Different Cultures" eTwinning projesiyle öğrencilerimiz çok sayıda web aracını keşfetme imkanı buldular.    Kitap okumayı sevdirmenin yanısıra 21. yüzyıl becerilerini öğrencilere kazandırmayı amaçlayan projede çok sayıda etkinlik yapıldı. Pandemi süresince öğretmenleriyle irtibat ve işbirliği halinde çalışmalara evde devam eden öğrencilerimiz sene başında öğrendikleri web araçlarını tamamen kendileri kullanabilir hale geldiler. Mini bir yemek kitabı yazmak, şiir kitabı yazmak, ünlü yazar ve şairleri tanımak/tanıtmak, sınıf karikatürü oluşturmak ve projeye veda posteri hazırlamak öğrencilerimizin bireysel olarak ya da takım çalışması yaptıkları etkinlikler arasında...

13.06.2020 521

15-06-202013-06-202013-06-202013-06-2020