Beyond Borders: Buddies Not Bullies -Sınırların Ötesinde: Zorba Değil Kanka- Siber Zorbalığa Dur Denildi

Zorbalığın her çeşidiyle mücadele eden  Beyond Borders: Buddies Not Bullies (Sınırların Ötesinde: Zorba Değil Kanka) eTwinning proje üyeleri güvenli internet günü için kolları sıvadı. Siber zorbalık konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla katılımcı okullar eşleştirilerek ortak çalışmalara başlandı. Okulumuz 7/C sınıfı öğrencileri, Bahçelievler Öğretmen Salim Akaydın Ortaokulu öğrencileri ile eşleşerek ortak bir karikatür hazırladılar. Pixton web aracı ile önce kendi avatarlarını oluşturup daha sonra da bu karakterleri konuşturarak harika bir karikatüre imza atmış oldular.

19.05.2021 418

19-05-2021