"A World of Snapwords" eTwinning Projemize Başladık

"A World of Snapwords" eTwinning projemize başladık

Ali Kuşçu İmam Hatip Ortaokulu olarak, okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem Çelik koordinatörlüğünde Türkiye, Fransa, İtalya, Litvanya ve Polonya'dan toplam 14 okul ile uluslar arası düzeyde "A World of Snapwords" eTwinning projesini başlattık.

Şubat-Haziran ayları aralığında devam edecek projemizde öncelikli olarak İngilizce öğretimi müfredatımızla bütünleşmiş bir şekilde öğrencilerimizin İngilizce kelime ezberlerini kolaylaştırmak, İngilizce öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmek, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak, Web 2.0 araçları kullanımı ile e-güvenlik farkındalıklarını ve öğrencilerimizin bilişim teknolojileri becerilerini geliştirmek, yaratıcılık ve işbirlikçi öğrenme becerilerini artırmayı hedefliyoruz.

Proje kapsamında öğrencilerimiz her ay müfredatlarındaki üniteleriyle alakalı resimli kelimeler (snapwords) oluşturacak ve bu kelimelerle ilgili uzaktan eğitimde en etkili öğrenme araçlarından olan Quizizz, Kahoot ve Wordwall uygulamalarını kullanarak online quizler ve eğitici oyunlar hazırlayacaklardır.

Bu projemizde bizi 7-I ve 7-H sınıfından öğrencilerimiz temsil edeceklerdir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

08.03.2021 652

08-03-2021